Welcome to the Nordic Bear Guide!

 

Det finns många som letar efter sammanhang där man kan vara sig själv bland vänner och likasinnade. Nordic Bears är ett initiativ till att få fler björnar att engagera sig och delta på olika sätt, tillsammans skapar vi aktiviteter som bidrar till gemenskap och tillhörighet, något som många saknar idag.

 

Kreativa nätverk
Björnarnas nätverk i Sverige, norden är stort. Vi vet att det finns många aktiva och driftiga nallar som vill delta och hjälpa till på olika sätt. Vi försöker fånga upp den drivkraft och kreativitet som finns, genom att strukturera arbetet och skapa förutsättningar som gör det möjligt. Vi har allt som behövs: nätverket, ideella krafter, pengar och rutiner för skapa framgångsrika event inom björnkultur, konst, sport, musik, resor och annat kul man kan göra tillsammans.

 

Bli medlem! Var med att bygga upp en stark Björnrörelse!
Betala in 100 kr / år eller bidra med ett valfritt belopp!
Swish till vår föreningsmobil:   0729 – 345 425
JAK Föreningsbank konto:  9670 059151 3

Viktigt är att du skriver in dina kontaktuppgifter med din inbetalning.

Förnamn
Efternamn
E-post
Mobilnummer

Föreningen tillämpar Dataskyddsförordningens (GDPRs) grundläggande principer. Vi använder endast dina kontaktuppgifter för att skicka information om kommande aktiviteter och föreningsmöten.

Om du är intresserad av att hjälpa till i styrelsearbetet, funktionär eller i någon av arbetsgrupperna så kontakta oss på:  team@nordicbears.org

 

Nordic Bears
Friends from up North

Box 17218, 104 62 Stockholm
team@nordicbears.org
nordicbears.orgLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *