Björnarnas Julbord med kryssning / 17 dec / Stockholm

The Dancing X-Mas Queen på Viking Cinderella
17 dec – 18 dec 2021

Följ med på årets roligaste kryssning tillsammans med Björnarna! Det blir julbord och XMAS-Party hela kvällen med Sveriges HBTQI-Community, nu när vi äntligen får umgås, dansa, äta och mysa tillsammans!

Cinderella välkomnar Björnarna med god mat och dryck, party i barerna och senare på kvällen dragshow, dansgolv och show på scen. Vi lovar flera överraskningar allteftersom programmet blir klart. Stay tuned!
Hjärtligt välkomna önskar The Dancing Queen Crew, tillsammans med Viking Line.

Dygnskryssning Viking Cinderella
Stockholm – Mariehamn (ingen landstigning)

Avgång: Fredag 17 dec / Kl: 17.30
Ankomst: Lördag 18 dec / Kl: 14.30

Viking Cinderella är ett kryssningsfartyg och helt perfekt när du vill göra ett dygns avstickare i skärgården. Ombord väntar fynd i välsorterad taxfreebutik, sköna spabehandlingar, flera restauranger och en nöjesdel med vinbar, pub och nattklubb med musikunderhållning.

Boka din resa: vikingline.se/dancingqueen


Bears Together
Viking Bears / Nordic Bears Stockholm / Aros Bears / Cinema Queer / Nordic Bears-Närke / Homan Göteborg

BearEvents.se
NordicBears.orgLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *